Ai nevoie de ajutor? Nu ezita sa ne contactezi!  Comenzi telefonice / Suport tehnic :  ( click pentru apel ) : 037-123.40.71 

Becleduri.ro- cea mai completa gama de leduri auto, becuri si kit-uri xenon,banda led.

Returnare Produse Comandate pe Becleduri.ro

Termenul legal de returnare este de 14 zile calendaristice din momentul receptionarii produsului de catre dumneavoastra .

Returnarea:

  1. daca produsul nu se potriveste situatiei dumneavoastra
  2. daca doar v-ati razgandit si doriti alt produs sau restituirea banilor
  3. daca exista anumite vicii de productie sau transport

Va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau fax , pentru a ne comunica decizia d-voastra si, daca e cazul, produsele noi pentru care vreti sa facem rezervarea. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil. In cazul in care produsul nu mai este pe stoc, puteti alege altul, cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre d-voastra sau restituirea lor de catre noi.

Dupa ce ne-ati anuntat ramane doar sa ne trimiteti produsul spre verificare.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul  original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de catre becleduri.ro.Daca produsul returnat este deteriorat, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea contravalorii acestui produs, in acest caz produsul fiind retransmis catre dumneavoastra.
Nu acceptam sub nicio forma colete trimise cu valoare ramburs.

In cazul in care ati primit alt produs fata de cel comandat sau in cazul in care ati constatat ca produsul primit are defect de fabricatie, toate taxele de transport pentru remedierea greselii le vom plati noi si va vom comunica modalitatea de transport pe care o preferam in momentul in care ne contactati. In celelalte situatii transportul va fi achitat de client (schimb, retur)

Inapoierea sumelor in functie de situatia data, se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice.

Returnarea contravalorii produselor se va face doar intr-un cont  bancar pe care este necesar sa ni-l transmiteti pe adresa noastra de e-mail la returnarea produselor. E-mail: office@becleduri.ro