Ai nevoie de suport tehnic? Whatsapp Click aici 0730448448 Identificare piese dupa serie sasiu.

Livrare prin FANBOX cu doar 11 lei

Preturi reduse pentru unele articole pana pe data 31.03.2024 in limita stocului disponibil.

Cum cumpar?

Online
Alegeti produsele care va plac: navigati pe site, prin categorii si alegeti produsele care va plac. Oricand ne puteti cere informatii suplimentare despre un anumit produs.
Adaugati in cos: acum trebuie doar un click pe butonul : Adauga in cos.
Cosul de cumparaturi: aici vedeti produsele pe care le-ati ales cat si pretul. 
Autentificare: daca sunteti client vechi trebuie doar sa introduceti adresa de e-mail si parola iar daca cumparati prima data de la noi trebuie sa va creati un cont, click pe butonul Inregistrare cont si in formularul care este afisat pe ecran completati datele personale, inclusiv adresa.
Datele personale: introduceti datele personale, incepand cu numele, adresa si un telefon unde va putem gasi dupa care click pe Salveaza modificarile
Confirmare comanda: acesta este ultimul pas. Sunt afisate datele personale (adresa de livrare) si cosul de cumparaturi. Daca sunt greseli la datele personale click pe Modifica datele personale iar daca vreti sa modificati cosul de cumparaturi click pe Modifica cosul de cumparaturi.

 Aici se alege modalitatea de transport  si metoda de plata ( Ramburs). 

Daca totul este in regula trebuie doar click pe butonul Datele sunt corecte, trimite comanda si comanda dumneavoastra este plasata.

Comanda telefonica
 Produsele prezentate pe site-ul www.becleduri.ro pot fi comandate direct telefonic. Este de ajuns sa contactati Departamentul Vanzari la numerele de telefon:0765 236230. Echipa noastra va va oferi informatiile necesare procesarii comenzii si va vor acorda tot sprijinul si informatiile necesare pentru a selecta produsul care sa satisfaca cerintele dumneavoastra. 

Back to Top