Ai nevoie de suport tehnic? Whatsapp Click aici 0730448448 Identificare piese dupa serie sasiu.

Livrare prin FANBOX cu doar 11 lei

Termeni si conditii de livrare produse Magazin Becleduri.ro

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

1.PROPRETATE INTELECTUALA

Utilizarea acestui site presupune acceptarea de catre toti Utilizatorii site-ului a obligatiei de a nu aduce nici o atingere in nici un mod drepturilor de autor, prevazute de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe..

Incalcarea normelor legale privind drepturile de autor atrage raspunderea civila, contraventionala si penala. Astfel, oferirea, distribuirea, detinerea ori depozitarea sau transportul, in scopul distribuirii, de marfuri pirat, savarsite in scop comercial se sanctioneaza cu inchisoare de la 3 ani la 12 ani. Promovarea de marfuri pirat prin orice mijloc si in orice mod constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda de la 2.000 lei (RON) la 20.000 lei (RON). In sensul prezentei legi, prin marfuri pirat se intelege toate copiile, indiferent de suport, realizate fara consimtamantul titularului de drepturi sau al persoanei legal autorizate de acesta si care sunt executate, direct ori indirect, total sau partial, de pe un produs purtator de drepturi de autor sau de drepturi conexe ori de pe ambalajele sau copertele acestora.
Avand in vedere Lg. 8/1996 prind protectia drepturilor de autor, Legea nr. 449/2003, republicata 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, precum si  Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, va rugam sa sesizati orice neregula sesizata in privinta  comercializarii produselor pe acest site la sediul nostru .


2. ACCEPTAREA CONDIŢIILOR


Folosirea acestui site (denumit în continuare "site") presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos. Termenii şi condiţiile pot fi schimbate în orice moment de către administratorul sitului, denumit în continuare "Administrator", fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest site va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand acordul complet, exclusiv si definitiv intre utilizator si site, care isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, sa amendeze sau sa actualizeze, sa adauge sau sa sterga acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil.. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

3. CONFIDENTIALITATE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Administratorul are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate  datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este vanzare online, in conditii optime, a creatiilor literare, proprietatea intelectuala a societatii noastre. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată a Administratorului. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră  nu vor fi transferate în strainatate. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.  

 

4.Garantie

 - produsele ce beneficiaza de garantie au specificat termenul la fiecare in parte. Ex : becuri xenon etc..

Produsele sunt noi, in ambalajele originale sau bulk.

In cazul produselor vandute si livrate de catre Becleduri.ro , certificatele de garantie sunt inlocuite de factura fiscala. Perioada de garantie este in  functie de garantia oferita de producator si tipul produsului achizitionat.

Garantia se acorda conform legislatiei romane in vigoare la data cumpararii, se aplica numai daca aparatul este folosit corespunzator (in concordanta cu instructiunile de folosire) si este valabila numai insotita de  factura de cumparare , in original.

Produsele la care nu este mentionata perioada de garantie, beneficiaza implicit de o perioada de 30 zile.

Nu se ofera duplicat dupa factura fiscala in cazul persoanelor fizice.

Prezentul produs are in componenta subansamble electronice si mecanice delicate, care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare si intretinere prevazute in manualul de utilizare.

In cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul se va repara gratuit. Cumparatorul trebuie sa se prezinte la sediul magazinului de unde a achizitionat aparatul (sa mentioneze defectiunile reclamate) sau sa trimita produsul printr-un curier rapid si sa achite taxele necesare. In cazul in care produsul este trimis prin curier rapid, este necesar ca aparatul sa fie trimis in ambalajul suplimentar  pentru a fi protejat impotriva socurilor. Daca la desfacerea coletului se constata ca aparatul este in alt ambalaj decat cel original acesta va fi scos din garantie. Pentru clientii care nu mai au ambalajele originale varianta ca produsul sa ajunga la noi este aceea de a-l aduce personal.

 

Situatii ce duc la scoaterea produselor din garantie

- absolut toate produsele trimise la garantie prin intermediul firmelor de curierat sau posta trebuie prezentate in ambalajul original. Daca la primirea in service se constata ca produsul este in alt ambalaj decat cel original acesta se scoate din garantie. In cazul in care produsul este adus la sediul nostru nu este necesar ambalajul original.

- documentele de garantie nu sunt prezentate, au fost deteriorate / modificate sau sunt ilizibile.

-aparatul prezinta deteriorari cauzate de accidente mecanice, lovituri, socuri, patrunderi de lichide, expuneri la foc, utilizare gresita sau neglijenta, schimbari ale starii aparatului, pastrarea in conditii improprii (functionarea repetata in regim de mari diferente de temperatura care cauzeaza fenomenul de “condens” intern) expunerea excesiva la umezeala sau radiatii solare, deteriorarea antenei sau a capacelor de protectie sau neglijentei in utilizare.

-sigiliul aplicat de catre vanzator a fost deteriorat, sters sau inlocuit.

-pierderea facturilor.

Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. 
Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

 

 5 . Preturi

 

Preturile afisate nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Pretul afisat  pe site este pretul final achitat de client .

 

 5 . Utilizarea produselor cu led in locul celor cu filament

 

Utilizarea becurilor cu led in locul becurilor cu filament este interzisa pe drumurile publice din Romania. Acestea sunt destinate utilizarii OFF-ROAD si masinilor de competitie. Utilizarea acestora in alte scopuri este strict resposabilitatea utilizatorilor / clientilor final. Atentie! Becurile LED ce sunt montate pe exteriorul masinii nu sunt omologate pentru drumurile publice. Drum public – orice cale de comunicatie terestra, cu exceptia cailor ferate, special amenajate pentru traficul pietonal sau rutier, deschise circulatiei publice; drumurile care sunt închise circulatiei publice sunt semnalizate la intrare cu inscriptii vizibile; (OUG 195 / 2002, Art 6, Alin. 14.)

 

Back to Top