Ai nevoie de suport tehnic? Whatsapp Click aici 0730448448 Identificare piese dupa serie sasiu.

Livrare prin FANBOX cu doar 11 lei

Banda led 12V

Becleduri.ro va ofera produse si solutii de iluminat durabile, la cele mai inalte standarde

Banda cu led este din ce in ce mai cunoscuta datorita cosumului redus de energie, dar si stralucirii in exploatare. Aceasta poate fi produsa intr-o varietate de culori si dimensiuni ale SMD-ului.(surface-mounted device, capsula luminoasa de pe suprafata benzii). 

Comercializam banda led cu SMD 3528,5050 si 5630, aceste numere fiind de fapt dimensiunea SMD-ului: 3.5mm*2.8mm; 5.0 mm*5.0 mm;5.6 mm*3.0 mm.

Banda led este produsa in varianta rezistenta sau nerezistenta la apa. Pentru a alege banda potrivita nevoii d-voastre urmariti clasificarea IP. Standardul IP contine 2 numere. Primul se refera la protectia contra prafului, iar al doilea la protectia contra apei. 

Banda cu led non waterproof are gradul de protectie IP20: corpul de iluminat este protejat de infiltrarea obiectelor solide straine, dar nu are niciun fel de protectie la apa.

Banda cu led waterproof are gradul de protectie IP65: corpul de iluminat este etans la particulele de praf, si are protectie la jeturile de apa.

 

 

Acesta categorie contine banda cu led rezistenta la apa, nerezistenta la apa, accesorii pentru banda cu led si surse de alimentare. 

Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina
Setati descendent
Back to Top